spädis

Nadia

Hunddagisutbildad via Hundsteg 2013
Dipl. hundinstruktör via Hundsteg 2013

Problemhundskonsult, pågående utbildning
Webansvarig

Jag, Nadia Mitrovski, driver företaget No Cats Allowed som håller dagisets kurser. Jag är stolt över att få samarbeta med och vara en del av Tassar Av Stål AB. Det är en otroligt givande arbetsplats med hög moral, viktiga värdegrunder och hög kunskap.

Kärleken till hund har alltid funnit hos mig och jag var väldigt hundtokig som barn. För fem år sen skaffade jag min allra första hund, Charlie. Han inte bara förändrade mitt välmående utan även min karriär. Som den impulsiva människa jag är skrev jag upp mig på Hundstegs hundinstruktörskurs år 2011 och på den vägen är det. Charlie är med mig varje dag även om han inte är så aktiv i dagislivet. Alla kunskaper från barndomen har kommits ihåg i äldre dagar och fyllts på med modern forskning och uppdaterade fakta.
 
Jag har alltid haft ett stort hjärta för the underdog, och det är kanske därför jag älskar kamphunden så mycket. Denna sprudlande boll av kärlek som nästan kryper ur skinnet så fort en ger den uppmärksamhet har alldeles oförtjänt rykte som jag dagligen försöker ändra på. När jag skaffade Charlie var jag otroligt medveten om att lära mig vad jag hade i kopplet och det är något jag råder alla hundägare att ta reda på. Min tröttnos är fem år gammal och vi har än så länge haft de bästa åren i mitt liv. 

Charlie

Charlie är en blandras född 2011. Jag vet inte riktigt vad som finns i honom, då varken mor eller far hade någon stamtavla. En skulle kunna gissa att det är någon slags kamphund i han. Charlie är en matglad hund som gärna ligger under täcket om nätterna. Han testar gärna nya saker så länge något gott eller roligt är inblandat, men är en riktig fegis när det kommer till främmande föremål. Tillsammans med Charlie har vi gått massor av olika kurser, det är han som har varit med mig hela vägen från hundintresserad till hundägare till hundinstruktör och problemhundskonsult.