spädis

Liza

VD
Hundansvarig
Hunddagisutbildad
Dipl. hundinstruktör via Hundens Hus
Dipl. hundbeteendevetare via Hundens Hus

Brinner för familjen, hundar och hundsport! Har arbetat med hundar sedan -97, först i zooaffär, sedan hunddagis och kursverksamhet (valp, vardagslydnad). Skaffade min första hund, en Irish Softcoated Wheaten Terrier -91 och blev då aktiv i Nacka BK hundungdom. Sedan följde några intensiva år med brukshundar. Nu lever jag tillsammans med min sambo Mats, vår dotter Meja, vår son Vide och Wita, en Staffordshire Bullterriertik född 2006. Hon är en rutinerad dagishund då hon följt med mig till VIP Dogs sedan starten! Har sedan september 2007 arbetat heltid på vårt systerdagis VIP Dogs Hunddagis. I juni 2014 tog jag och min sambo över dagiset på Ringvägen och det har varit väldigt lärorikt och spännande att bygga upp någonting eget. 

För mig är det viktigt att vi som arbetar på hunddagis har lång praktisk kunskap och erfarenhet av hundens beteende. Det är ett stort ansvar att arbeta med andras hundar och det ställer höga krav på oss som hundskötare. Under alla mina år som aktiv hundägare med flertalet kurser/föreläsningar inom SBK samt av privata aktörer i ryggen så känner jag att jag har en stabil grund att stå på. Min kunskapstörst vad gäller hund tar aldrig slut och jag vill lära mig nytt hela tiden!

Wita och Zuma

RLD N RLD F RLD A RLD M Garpenborgs Wanessa "Wita"

Wita är en Staffordshire Bullterrier. Hon är född 2006 men väldigt pigg för sin ålder!  Med Wita har jag gått flertalet kurser och tävlat en hel del. Hon är en glad, arbetsvillig, men samtidigt cool vovve som sköter sitt jobb som dagisfröken med bravur! Wita är en fantastisk liten hund, oerhört snäll med stort tålamod och älskad av många!

Wita har haft ett par kullar för Garperborgs Kennel, och är inte bara mormor utan även mormorsmor. Garpenborgs har en fin blogg och jag kan varmt rekommendera alla som är intresserade av Staffordshire Bullterrier att kontakta Maria Nordin och Mattias Hessel! 
 


Antalas Miss You "Zuma" 
Labrador retriever 

Född: 20170622 

Vi fick förtroendet att köpa Zuma i mars 2019 från fantastiska kennel Tjottes! 
Zuma är en helt ljuvlig tik, så snäll och mysig och vi hoppas få många härliga år tillsammans med henne!