Om mig

Nadia och Charlie
Nadia och Charlie

Jag, Nadia Mitrovski, driver företaget No Cats Allowed. Jag är stolt över att få samarbeta med och vara en del av Tassar Av Stål AB. Det är en otroligt givande arbetsplats med hög moral, viktiga värdegrunder och hög kunskap.

Kärleken till hund har alltid funnit hos mig. När jag var barn ville jag ha en Afghan, de var de vackraste hundarna jag hade sett! 
 
2011 skaffade jag min allra första hund, Charlie. Han inte bara förändrade mitt välmående utan även min karriär. Som den impulsiva människa jag är skrev jag upp mig på Hundstegs hundinstruktörskurs år 2011 och på den vägen är det. Jag jobbar nu på Tassar Av Stål som hundskötare och är personalchef och hundansvarig. Charlie är med mig varje dag även om han inte är så aktiv i dagislivet. 
 
Jag har alltid haft ett stort hjärta för the underdog, och det är kanske därför jag älskar kamphunden så mycket. Denna sprudlande boll av kärlek som nästan kryper ur skinnet så fort en ger den uppmärksamhet har alldeles oförtjänt rykte som jag dagligen försöker ändra på. När jag skaffade Charlie var jag otroligt medveten om att lära mig vad jag hade i kopplet och det är något jag råder alla hundägare att ta reda på. Min tröttnos är fyra år gammal och vi har än så länge haft de bästa åren i mitt liv. 

Om en är sugen får en gärna läsa mitt examensatbete Kamphund och hundkamp! 

hund-cv

Rallylydnadskurs Hundläroverket
2015

 
Problemshunds-konsult
Hundsteg
2015 pågående
 
Hundskötare och platschef 
Tassar Av Stål AB
2014


Kamphundtillägg för instruktörer Hundläroverket
2014

 
Hundskötare
VIP Dogs Hunddagis
2013

 
Vardagslydnad 2 Hundläroverket
2013


Kamphundskurs Hundläroverket
2012

 
Fysträning
Hundläroverket
2012


Hundinstruktör
Hundsteg
2011

Examensarbete - Hundkamp & Kamphund

Klickerkurs 1
Hundläroverket
2011

 
Vardagslydnad 2
Lydiga Tassar
2011


Vardagslydnad för Bull- och Terrierhundar Hundläroverket
2011


Valpkurs
Hundläroverket
2011