Vardagslydnad med klicker

Vad? Klickern är ett av de häftigaste verktygen i hundträning. Vi kan lära in beteenden på minuter och belöna med exakt precision. Denna klickerkurs är inriktad på vardagslydnad och kommer innehålla klickerträningens teori och grunder, hur vi kan använda klickern till vardags, grundbeteenden, targets, shaping, koppelgående, kontakt, följsamhet, inkallning, skvallerträning och motbetingning. 

Hur? Vi träffas sex gånger varannan vecka, två timmar vardera. Det första tillfället är mestadels teoretiskt. De resterande tillfällena blandar praktisk träning i klicker och vardagslydnad med teori om vardagsinlärning. Vi håller till i dagisets lokaler på Ringvägen 77 samt i närheten. 

Varför? För att öka sin egen kunskap om hundens inlärningsförmåga, för att snabbt kunna lära in de grundläggande vardagslydnadsmomenten och för att, som alltid, stärka relationen mellan ägare och hund. 

För vem? För den riktigt hundintresserade. Det är ett plus om du eller din hund har jobbat lite med klicker innan, men det är absolut inget krav. 

Planerad kursstart till våren, maila för intresseanmälan
Sex tillfällen, varannan vecka, två timmar vardera

18:30-20:30
Sex platser
1920kr
Ringvägen 77