rallylydnad

Vad? Rallylydnad är en hundsport där relationen mellan hund och ägare ligger i grunden. Sporten går till så att hund och förare ska ta sig igenom en bana med olika skyltar som ger en olika små uppgifter, så som ”sitt bredvid”, ”stå framför”, ”gå fot mellan koner” och ”gå förbi tre skålar med godis”. Under banans gång får vi prata och uppmuntra hunden hur mycket vi vill, till skillnad från tävlingslydnaden som är mer strikt. Denna sport bygger på samarbete och kontakt! 
Under kursens gång lär vi oss de grundbeteenden rallylydnaden kräver, vi tittar på skyltarna och går banor, lär oss reglerna och framför allt har väldigt roligt tillsammans med vår hund! 

Hur? Vi ses fem gånger varje vecka i en och en halv timma. Tillfällena är uppbyggda efter hundens och ägarens tidigare kunskap. Kursen bjuder på lite teori och massa praktik. Den hålls på Ringvägen 77 i Tassar Av Ståls lokaler, samt utomhus i närheten. 

Varför? För att en är nyfiken på rallylydnad, öka samarbetet tillsammans med sin hund eller vara vill hitta på något roligt! 

För vem? För nybörjarhunden som har gått någon slags kurs tidigare, så som valpkurs eller vardagslydnad. 
20/3, 27/3,  3/4, 10/4, 17/4
Fem vardagkvällar, varje vecka, 2 timmar vardera 
18:30-20:00
Åtta plaster
2000kr
Ringvägen 77