kloklipparskolan!

Vad? En kurs för dem som har svårt att få till kloklippningen. Antingen är hunden rädd eller så har föraren svårt att få till det rätt. Vi går igenom klons anatomi, klipptekniker, metoder för att träna bort kloklipparrädsla samt använder dem praktiskt på de hundar som är obekväma med kloklippning. Alla deltagare får även testa att klippa en van hunds ljusa klor. 

Hur? Vi träffas fyra kvällar varannan vecka, en och en halv timma vardera. Det första tillfället är helt teoretiskt och sker utan hund. De resterande tre tillfällena är praktiska där vi gemensamt jobbar bort hundens rädsla steg för steg. Vi håller till i dagisets lokaler på Ringvägen 77. 

Varför? För att öka kunskapen kring klons funktion och vikten av bra trimmade klor. Både förare och hund ska få verktyg till att känna sig säkrare tillsammans med klotängen och kunna göra kloklippningen till något smidigare och enklare. 

För vem? För förare som känner sig osäker med klotången och för hunden som inte tycker om att klippa klorna. Datum: 2/11, 9/11, 16/11, 23/11
Fyra vardagkvällar, varje vecka, 1,5 timmar vardera + individuell coachning mellan tillfällena
18:30-20:00
Åtta plaster
1400kr
Ringvägen 77