klickerkurs

Vad? Klickern är ett hjälpmedel som vi använder vid nyinlärning av hund. Metoden är världskänd och används på allt ifrån delfiner och elefanter till människor i idrottssammanhang och vid problematik på företag, dock skiljer sig teknikerna lite mellan djur och människa. Nyinlärningen får sig en rejäl skjuts tillsammans med klickerträning och vardagslydnaden, cirkuskonsterna och problembeteenden kommer gå mycket lättare tillsammans med metoden. Klickerträning går att använda både som aktivering för att göra något kul tillsammans med hunden, och som hjälpmedel när ni tränar bort obehag, rädslor och osäkerheter. 

Hur? Vi träffas fem kvällar varannan vecka, en och en halv timma vardera. Det första tillfället är helt teoretiskt. De resterande tillfällena är praktiska där vi gemensamt jobbar fram en klickervan hund. Vi håller till i dagisets lokaler på Ringvägen 77. 

Varför? För att aktivera din hund på ett otroligt roligt sätt, öka självförtroendet och initiativförmågan hos hunden, för att kunna träna bort olater, rädslor och osäkerheter på ett effektiv sätt samt för att öka förtroendet mellan ägare och hund. 

För vem? Alla! 
13/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3
Fem vardagkvällar, varje vecka, 1,5 timmar vardera 
18:30-20:00
Åtta plaster
1620kr
Ringvägen 77