Öppen träning

Varannan vecka håller vi öppen träning! Mellan klockan 18:30-20:00 håller vi enkvällskurser med ett specifikt tema. Det är drop in och kostar 350 kronor. Vi håller oss utomhus men ses vid Tassar Av Ståls dagis innan. Det går att föranmäla sig om ett specifikt tema lockar extra mycket! 

Alla är välkomna! Du som vill vara med och träna temat, du som vill träna annat med kontrollerad störning och kanske få hjälp med något, du som har en reaktiv hund och vill träna hundmöten på håll. Alla får vara med. 

3 maj med tema följsamhet
Hur får vi en följsam hund och varför vill vi ha en följsam hund? En hund som frivilligt tar kontakt med oss på promenader och vill vara med oss är en självklarhet för oss, men oftast tar omgivningens spännande miljöer över för hundens del. Detta tillfälle tränar vi kontakt och hittar på roliga övningar som ska göra att vår hund blir vår svans!
 
17 maj med tema picnic i Rackarbacken
Vi fikar i Rackarnacken! Hundarna får öva upp att ta det lugnt tillsammans med andra hundar och vi tvåbenta får ett tillfälle att prata varför det är så viktigt att vår hund ska kunna slappna av i alla situationer. Vi går igenom passivitetsövningar, lätt massage och lugnande signaler. 
 
31 maj med tema inkallning
Hur får vi en 100%-ig inkallning? Vi tränar, gör olika övningar för att befästa inkallningsordet och stadgan i inkallningen. Du är välkommen oavsett om du har en hund som aldrig har kommit på inkallning eller en hund som bara behöver kontrollerad störning i inkallningen! Vi individanpassar! 
 
14 juni med tema kafferep och hundprat
För er som gillar att dricka kaffe, prata hund och umgås! Passa på att ställa alla era frågor ni någonsin har haft om hund, dela med er av hundägaranekdoter som era vänner är trötta på att höra och få fina aktiveringstips av oss! 
 
28 juni med tema gemensam hundpromenad på Södermalm
Att gå en promenad tillsammans med ett gäng andra hundar utan att hälsa - det kan vara lite svårt! Här tränar vi hundmöten, att inte hälsa på alla hundar vi möter och kontakt med föraren under promenad under störning.